Over Bonheur by Lust

Sinds December 2018 is Bonheur by Lust een feit. De lunchroom die al sinds jaar en dag te vinden is aan de middenbaan in Barendrecht is sinds eind oktober 2018 in handen van Jasper Kolet en Alex Wolf, tevens ook de eigenaren van Lust Barendrecht.
Na een korte, maar hevige verbouwing hebben wij op 7 december 2018 onze deuren geopend. Een nieuwe, frisse, maar vooral een gezellige zaak. Met een nieuw team bestaande uit uiterst capabele oudgedienden en jonge enthousiaste mensen, een nieuwe lunch en avond kaart en een nieuwe bedrijfsvoering. Onze chef is niemand minder dan Cees Holleman, bij heel veel Barendrechters een bekende naam. Wij hebben op onze heerlijke weekend-avondkaart ook elk weekend een verrassingsmenu van de chef, zeer zeker de moeite waard.
Bonheur by Lust is open gegaan als zijnde een lunchroom/grandcafé. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel, high-tea en op vrijdag en zaterdag ook voor diner. U kunt bij ons ook terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en besloten avonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.